Eipä ole tullut pitkään aikaan raportoitua mitä on tullut tehtyä. Bloggaus ja jopa blogien lukeminen on siirtynyt vähän taka-alalle.  Harkintaan jää kuinka tätä blogia jatkan vai jatkanko ollenkaan. Vuodatuksen nykyinen ärsyttävä mainostuskin ketuttaa. Ja noista mainoksen poistoista pitäisi maksaa. Huh!

Nyt kuitenkin vähän Sukkasatoon 2010 liittyen. Uhkasin siellä Hillokellarissa, että jos kolmet sukat saan tehtyä, niin olen tyytyväinen, ja kolmet sukkaparit on valmiina.

Ensimmäinen pari on melkein samanlainen kuin viime vuonna tekemäni. Tässä ei vaan ole jalkapöydän päällä tuota joustinneuletta. Perussukat siis. Tyttärelle.  Lankana on siis Regian multi effect  color lanka, jota kului noin puolitoista kerää 2,5 puikoilla neulottuna.

Toinen pari piti olla Ilona Korhosen ja Jenni Östermanin Neulekirjasta Bones-sukat, mutta en muistanut lukea ohjetta tarpeeksi, joten unohdin lisätä siihen jalkapöydän päälle nurjat kerrokset, joten nämä kulkekoon sitten nimellä Melkein Bones-sukat. Lankana on Katian Olé sock Duetto  ja ne on neulottu myös 2,5 numeron puikoilla. Lankaa 100 gramman kerästä jäi noin 25 grammaa.

Kolmannet sukat on sitten Galder –sukat  Standard sock langasta, jonka on värjännyt Nina ja herkullisen värin nimi on Sparkle me blue. Puikot on yhä edelleen kokoa 2,5 ja lankaa meni noin 75 g. Modasin kokoa vähän suuremmaksi omaan pohkeeseeni sopivaksi. Ihana malli. Tälläiset neulon vielä toistekin.

Saa nähdä mitä jatkossa seuraa bloggauksen saralla, mutta neuleet  ja muut käsityöt ovat kyllä ohjelmistossa edelleen. Olisi tässä verhojen ompelua tulossa ja kaulaliinaa neulon ja pipojakin pitäisi tehdä ja....