Sainpas ne vihdoin valmiiksi, nuo Paraphernalia sukat.  Käsillään blogistatahan löytyy ohje noihin suosittuihin sukkiin.

1901155.jpg

Tein sukat SandnesGarnin Sisu langasta, jota kului hieman vajaa 2 kerää 2½ numeron puikoilla, kun tein tuon 38 koon mukaiset sukat. Hyvät tuli - olen tyytyväinen. Vaikka lanka ei olekaan suosikkini. Se vähän halkeilee löysän kierteensä johdosta. Lisäksi siinä oli välillä ihmeellisiä "möykkyjä", jotka kyllä lähtivät nyppäisemällä pois. Olenpahan kokeillut tuon langan nyt ja tiedän laadun.

Ohuet lapasetkin tuli tehtyä alkusyksyä varten. Ne on Garnstudion Fabelista neulotut ja aika iloisen värikkäät.

1901151.jpg

Lisäksi tuossa kuvassa on yksi kokeilu - tuo pikkukukkaro. Tein paperista kangasta. Skannasin sinisen paperin päällä olevan kakkupaperin tavalliselle monistuspaperille. Kiinnitin siihen tukikankaan ja rutistelin paperin ja sivelin sen tekstiililakalla. Sitten vain ompelin siitä pikkukukkaron. Tuota tekniikaa tulen käyttämään vielä toistekin.

Uusia projekteja on alkamassa. Pipoja ja kaulahuiveja on tuloillaan.  Suurimpana uutena projektina on kuitenkin Bleeding Hearts stole kevään Ik:sta.

1901157.jpg

Aloitin tekemään sitä virolaisesta villasta, mutta olen vähän epäileväinen kuinka kiva siitä mahtaa tulla, koska tuo lanka on kuitenkin liukuvärjättyä. Mitenkähän nuo raidat, joita tuohon shaaliin tulee, oikein asettuvat. Mutta tämä on vähän niin kuin tilaustyö - lahjaksi tarkoitettu. Joskin lahjan saaja on itse valinnut langan minun varastostani ja toivonut nimenomaan suorakulmaista huivia. No katsellaan.