Marjat ja muut tänään nimipäiviään viettävät!

7324.jpg

Sain valmiiksi ne ponchot Palmasta ja Lollipopista ennen koulun alkua. Itse asiassa  viimeistelin ne eilen. Täällä aloitetaan koulut huomenna, vaikka monella paikkakunnalla koulut alkoivat viimeistään tänään. Pienemmän neidin ponchon pääntie on hiukan suuri, joten täytynee ommella vielä siihen kumilankaa vähän ryhtiä antamaan. Värit ponchoihinsa tytöt valitsivat itse sen saadun Palman lisäksi. Lisäsin malliin Palma, mutta silti sitä jäi kerällinen yli. Mitähän siitä keksisi?

7325.jpg

Kokeilin legs pupujen tekoa. Sekä alkuperäisellä ohjeella että näiden sivujen ohjeella. Kiitos Kati ohjeesta! Kyllä tuo pulleampi, Katin ohjeen mukaan tehty on lutuisempi, vaikka ei se vielä Katin pupuja voita.

7326.jpg

Ostin perjantaina minäkin Suomalaisesta kirjakaupasta Lesley Stanfieldin kirjan Kauneimmat neulemallit. Nyt olen vähän silmäillyt kirjaa siihen malliin, että jokin noista ihanista pitsineulekuvioista voisi kohta siirtyä vaikka huiviksi. Minulla on keltaista Butterflytä varmaankin yhden huivin verran jäljellä.
Aloitin kuitenkin vanhemman tyttären toiveesta tehdä pipoa hänelle. Ihan vain mustaa Teddyä siihen tulee, joten on vähän synkeää neulottavaa. Saa nähdä, pyytääkö toinenkin kohta pipoa.