Tässä meni reilu kolme viikkoa, että en yksinkertaisesti oikein kärsinyt tehdä oikealla kädellä mitään. Jännetupentulehdus vaivasi. Ranne jostain syystä ärtyi, kun tein haarukkavirkkausta. Haarukkavirkkauksen jälkeen kokeilin neuloa ja viimeisenä jopa kirjoa, mutta mikään ei tuntunut hyvältä, joten minulla oli kokonaan käsityötön jakso tässä.
Tietsikan hiiren napsuttelukaan ei tuntunut järin hyvältä. Yritin kyllä siinä käyttää vasenta kättä, mutta kun oikeakätiseksi tottunut, niin eihän se oikein sujunut. Jopa vesijuoksu kävi pahimmillaan ranteeseen, joten siitäkin olin viikon poissa. Lepo kuitenkin auttoi ja nyt on ranne kunnossa. Onneksi vielä ennättää tehdä pieniä joulujuttuja.

1094870.jpg

Nyt kun uskalsin aloittaa neulomiskokeilut sain valmiiksi lokakuussa aloittamani lapaset. Ne on Novitan Nalle-langasta tehdyt  nuoremmalle tyttärelle. Saa vain nähdä pitääkö hän noita, kun niissä on kuulemma liian pitkät varret. Joten ei kun uusia, lyhyempi vartisia neulomaan... Haarukkavirkkausjuttuani en taida vielä uskaltaa jatkaa.