Liisan lilja on valmis.

173855.jpg

Pingotin sen jo kerran, mutta kuten kuvasta näkyy taitaisi olla aiheellista pingottaa sitä vielä enemmän. Liljan tein siis Novitan Florikasta. Sitä meni hiukan vajaa kolme kerää. Huivi on tällä hetkellä mitoiltaan yläreunastaan 156 cm ja korkeus on 65 cm. Tämä huivi saattaa päätyä kummitätini syntymäpäivälahjaksi. Liljassa on kivaa se, että se on malliltaan pikemminkin leveä kuin korkea. Tämä on kiva huivi. Kiitos ohjeesta Viiniä ja villasukkia blogin Elina!

Aloitin jo uuttakin juttua, vaikka oma toppini ei vieläkään ole valmis. Kyllä se valmistuu, mutta odottaa inspiraatiota koristelun suhteen. Pieni idean poikanen on jo - kiitos Knitting over the edge -kirjan. Saa sitten nähdä mitä siitä tulee. Vai tuleeko mitään.
Niin se uusi juttuni on Novitan nuorisoliitteen Kevät 2006 pieni solmittava bolero. Teen sen vanhemmalle tyttärelle, mutta koska koot on vielä hänelle vähän isoja joudun vähän säätämään. Se on tulossa lehmuksen vihreästä Nallesta.
Välityön aloittelin myös nuoremmalle tyttärelle kynsikkäitä. Niistä pitäisi tulla sellaiset hupulliset. Siinä minulla on lankana tuo Tallinnasta tuomani keltainen Liisu villalanka. Hitaasti kyllä työt etenee taaskin sillä olin  muutaman viikon sijaisuutta yläkoulussa käsityön ja kuviksen  opena.

Ai niin, pyykin pesukoneen korjaaja kävi. Häneltä oli unohtunut yksi liitos tekemättä. Siksi kone ei lingonnut.