Kumma miten aika kulkee tosi nopeaan. Kaikkea pitäisi tehdä ja kaikki on kesken. Tietenkin viittaan alla olevaan valokuvaan.

10978.jpg

Kuvassa on se jo suunnitelmana esitelty lohiristipistotyö. Siitä puuttu muutamia pistoja sieltä täältä, jälkipistot ja mittojen kirjailut. Työ on ollut siitä hankala, että värisävyt ovat osittain niin lähellä toisiaan, että olen voinut tehdä sitä vain päivänvalossa. En yksinkertaisesti ole nähnyt eroja riittävän hyvin keinovalossa.
Lisäksi siinä on mustasta 7-veljeksestä tehdyt kynsikkäät. Niistä alunperin piti tulla vanhemmalle tyttärelleni kämmekkäät. Hän näytti minulle kuvan, että hän haluaa tälläiset hän haluaa. Ok. Lupasin tehdä sellaiset, mutta kun ne olivat valmiit, niin hän kysyikin, että miksi niissä ei ole sormia. No, purin vähän ja tein sormet. Nyt noista puuttuu enää päättely. Onneksi.
Yläkulmassa on Teddystä pipo nuremmalle tyttärelleni, joka on kanssa vain päättelyä vaille. Malli on sama kuin jossain aikaisemmassa postauksauksessani ollut vanhemman tytön mustasa pipossa. Pipo ja kynsikkäät ovat valmistuneet iltaisin, kun en ole voinut tehdä ristipistotyötä.
Viimeisenä kuvassa on tuo epämääräinen punavalkea "sotku". Se on opiskelujuttuja. Virvittäin ompelua. En ole kuuna kullan valkeana joutunut aikaisemmin virvittäin ompelun kanssa tekekmisiin. Nyt täytyy perehtyä asiaan ja hyvin. Joten harjoittelua ja kokeiluja asian tiimoilta riittää tuleviinkin iltoihin.

Kävin muuten eilen ensimmäistä kertaa elämässäni vesijumpassa. Ystävä, joka houkutteli minut mukaansa, sanoi vesijumpan olevan tehokasta liikuntaa. Ja varmaan se onkin. Teinköhän minä jotain väärin, kun ainakaan vielä ei minun rapakuntoisissa lihaksissa tunnu mitään enkä ole mistää kohti kipeä.
Näin perjantai-iltapäivänä siivous kutsuu. Huuh!