En ole saanut vieläkään oikein mitään valmista. Mutta olen keskittynyt vähän muihin juttuihin.

185117.jpg
 (Per...le), miksi noista kuvista tulee tuollasia epätarkkoja kun ne siirtää tänne?)

Kuten kuvasta näkyy, kirjat ja monistekasat ajelehtivat pitkin lattiaa. Opintojuttuja pitäisi saada kiireesti palautukseen ja tuleva sijaisuuskin aiheuttaa myös toimintaa.
Olen mm. virkannut erilaisia pintoja näytteeksi. Itse asiassa se oli erittäin hauskaa. Kaikki nuo mallit on virkattu kiinteillä silmukoilla, ja miten erilaisia pintoja silläkin saa aikaiseksi riippuen siitä mistä langan koukkaa edellisestä kerrokselta koukulle. Nyt pitäisi taas muistella ja kokeilla  kaiken varalta vasenkätinen virkkaus. Lisäksi pitää varmaan tarkentaa ja tehdä uusiksi jotain materiaalia tuohon sijaisuuteen.

185118.jpg

Tyttären bolero on toista hihaa vailla. Lisäksi neulon toiselle tyttärelle hupullisia kynsikkäitä. Lanka tosin vaihtui virolaisesta Liisu langasta viinipunaiseen merino Wooliin. Ennätin tedä ensimmästä versiota tuonne pikkusormeen juureen saakka, kun sovituksen jälkeen lanka meni vaihtoon. Liisu kuulemma kutitti kamalasti. Mitähän tekisi tuosta 100g:sta kauniin keltaista Liisu lankaa. Onko ehdotuksia?