Olen saanut jotain aikaiseksikin. Yksi opiskeluprojektini virvittäin ompelun parissa alkaa olla loppusuoralla. Toivottavasti siihen ei tule enää kuin pieniä viilauksia. Siihen liityen olen kirjonut näytteitä ja pieniä liinoja.
51065.jpg
Calpotis on edennyt verkkaista vauhtia ja lisäksi olen purkanut sitä. Olin jo loppukavennuksissa kun havahduin, että lanka eri riitä. Purin hiukkasen pituutta ja toivon, että nyt lanka riittää loppun saakka.

Eilen sitten ilmestyi tuo kuudes Harry Potter -kirja. Luin sen englanniksi jo kesällä, mutta koska viides luokkalainen ja kolmas luokkalainen eivät vielä osaa kieltä riittävän hyvin, pithän se suomennos hankkia. Eilen aamulla pienen opiskeluasioiden hoitamisen jälkeen suunnistin hakemaan kirjan. Eilinen päivä siihen saakka kun tytöt tulivat koulusta sujui sutjaksti lukien. Silloin sai lukuvuoron esikoinen. Luku-urakka jatkui illalla, kun tuli tyttöjen nukkumaan menon aika.
Täytyy sanoa, että vaikka tietää tarinan jo, niin omalla äidinkielellä  lukeminen on nautinto. Etekinkin kun suomennos on hyvä! Kyllä taas piti kyyneliä vuodattaa ja jäi jännitys kaivelmaan; miten Harrryn tarina jatkuu.
Nyt taas pieni krjoitussessio opiskelujen parissa ja sitten siivoamaan.