Palasin hetki sitten katsomasta kummipoikani vanhojen tansseja. Kyllä on muuten touhu muuttunut sitten siitä ajasta kun itse olin lukion toisella. Meillä tosiaan pukeuduttiin vanhoiksi eikä mihinkään juhla-asuihin. Minullakin oli mummoni vanha peruukki ja puku, joka olisi sopinut jollekin papin vaimolle 1920- luvulta.
Mutta toisaalta niinhän se elämä muuttuu ja sen kuuluukin muuttua, vai mitä.


Tänään oli muutenkin mukava päivä. Posti toi mukanaan paketin Hestialta - arvontavoitto. Kiitos Hestia. Pakettisi sisälsi mahtavia juttuja.

398104.jpg

Puikkonalleja minulla ei ollutkaan. Ne tuli tarpeeseen.
Ja tuo lanka sitten. Miten herkullinen väri! Minulla on ollut muutama kerä tuota Dropsin alpakkaa jemmassa - eri väriä tosin, mutta en ole raskinut niitä käyttää. En ole niitä raskinut käyttää siksi, koska paikallinen lankakauppiaamme (joka muuten on tosi hyvä lankakauppa) ei enää myy noita Dropsin lankoja. Tietysti saahan sitä tilattua netistä, mutta  eipä ole tullut tilattua. Mitähän ihanaa minä keksin neuloa tästä langasta itselleni?


Deco rintamalta sen verran, että tein viikon sisällä kaksi decoa. Osallistuin Lotan Värit decoon ja Anskun Tanssin huumaa decoon.  No, kuvat on taas mitä on!

398103.jpg

Odottelen paria decoa tulevaksi. Voisihan tuota osallistua useampaakin vai pitäisiköhän laittaa oma deco liikkeelle?