Tämä ei liity mitenkään käsitöihin, mutta täytyy purkautua.
Minua harmittaa niin p..leesti.
Muuttaessamme tähän ostimme uuden pesukoneen. No, muutaman vuoden käytön jälkeen se rupesi temppuilemaan; jätti pesuohjelman kesken ja muutaman kerran taisi pestä pyykit liian kuumalla. No, kutsuttiin takuun puitteissa korjaaja. Hän tuli ja kävi ja vakuutti koneen olevan kunnossa.
Meni muutamia kuukausia, ja kone rupesi taas jättämään ohjelman kesken. Ei aina, mutta etenkin kun oli käyttänyt jotain poikkeusohjelmaa ja siirtyi taas siihen eniten käytetyyn ohjelmaan. Soitettiiin uudelleen pesukone huoltoon ja koska ajan puolesta takuu oli voimassa uskottiin, että asia kuuluu takuu korjauksen piiriin. Mies kävi ja sanoi että hän vain arvioi ja kysyy voiko meidän konetta enää takuun piiriin korjata koska sitä on jo korjattu. Jos se voidaan korjata niin hän tilaa jonkin ohjelmakortin Tampereelta ja tulee koneen korjaamaan. No, korjaaja sai luvan vielä korjata koneen  ja tilasi osan Tampereelta ja lupasi, että hän tulee heti korjaamaan kun kortti/osa on tullut. No, meni kolmatta viikkoa ennen kuin hän ilmoitti saaneensa osan  (tuotiinko se kävellen Tampereelta) ja niin sovittiin aika jolloin hän tulisi korjaamaan koneen. Hän tuli ja kävi, mutta per...le. Koneesta hävisi linkous.

Soitin taas sinne pesukonehuoltoon. Minulle herra joku vastasi sieltä, että jospa rouva on laittanut linkouksen pois päältä. Minä vastasin: no en varmasti ole. Jospa nyt kuitenkin katsoisitte, vastasi herra. Silloin minulta paloi päreet ja sanoin suoraan, että per..le minä olen kokeillut jokaisen likous kohdan mikä koneesta löytyy ja pyykit on yhä litimärkiä. No hän lupasi soittaa kun saa koneemme korjaajan kiinni, että voidaan sopia aika uudelle käynnille. Sitä soittoa ei kuulunut kahteen päivään. Sitten mies yritti soittaa ko. firmaan, josta ei vastattu puhelimeen useista yrityksistä huolimatta. Lopulta hän kävi siellä. Koneemme korjaaja on kuulemma sairaslomalla.  Vähänkös minua ottaa tämä asia päähän. Miksi sieltä ei soitettu meille ja kerrottu asiaa. Kyllä ainakin tuo firma saa minulta pitkät miinukset asian hoitamisesta.
Pyykkiä voi kyllä pestä, mutta sen joutuu nostamaan vettä valuvana kuivumaan ja sitten se kuivuminen kestää. Niinpä en ole paljoa pessyt ja kohta pyykkikori tursuaa yli. Voihan kettu!


Niin, minäkin osallistun JVY 2006