Kävin eilen ystävättären kanssa kädentaitomessuilla, ja löysin ostettavaa oikeastaan enemmän kuin olis ollut rahaa kuluttaa. Siellä oli paljon kivoja ideoita ja tuotteita, mutta ei oikeastaa mitään sellaista uutta mitä en jollakin tavalla jo olisi nähnyt tai kokeillut. Se ei kuitankaan oikeastaan haitannut.

15390.jpg

  • Ostin noin kilon luonnonvalkoista samettilankaa. Langasta on tarkoitus tehdä koristetyynyt joko koukuten tai virkaten.
  • Kaksi kerää (yht. 100g) panakirjavaa Mellilankaa, joka muotoutunee huiviksi ja pipoksi
  • Vähän heijstin nauhaa
  • Lizzie Reakes'in Beautiful ragwork kirja. Ihan vain ideoiksi ryijytekniikasta ja mitä mahdollisesti tulevassa työssäni voisin tehdä oppilaiden kanssa.
  • Robin Lewis-Wild'in 101 Torchon patterns. Minähän sai vastikään yli 90-vuotiaan kummitätini nypläystyynyn. Kunhan opiskelut on ohi, aloitan pitsin nypäyksen harjoittelun. Tämä kirja on sitten aiheelinen kunhan olen vähän perustaitoja oppinut. Kirja vaikuttaa tosi hienolta - siinä on upeita malleja. Melkein haluaisin aloittaa nypäyksen jo nyt, mutta jos minä nyt aloitan nypläyksen, minä en saa ikinä opiskeluprojektia valmiiksi.

Nyt olisi kuitenkin  tarpeen siirtyä tenttikirjojen pariin. Ensi viikolla on taas tentti ja arvatkaas huvittaisko lukuhommat yhtään?