Ostin itselleni (ja perheelleni) uuden tietokoneen. Nyt riittää tehoja :). Näyttökin on ihana LCD-näyttö.On työpöydällä tilaa. :) Asennukin sujui ihan hyvin, mutta lauantai-iltana katosi nettiyhteys. En silloin sitä hirveästi kaivannutkaan, mutta eilen meni aikaa, kun yritin palauttaa sitä. Kaiken lisäksi eilen sain pirun moisen päänsäryn, niin meinasipa olla hankalaa olla koneella. Ilmeisesti virustorjuntaohjelman päivitys sai jotain sellaista aikaan, joka hävitti yhteyden. Onneksi löysin kuitenkin ratkaisun itse eikä tarvinnut ketään asian vuoksi vaivata. Kuten edeltä voi arvata mikään tietokoneasiantuntija en ole, mutta jotain  jo uskallan koneen kanssa tehdä. No, se uudesta koneesta.

Työjaksokin on nyt ohi lukuunottamatta huomista yhteenvetopalaveria. Se ei kuitenkaan pitäisi olla pitkä, vaan lähinnä lyhyt tapaaminen sitä, mitä olen tehnyt tämän kuukauden aikana. Nyt on aikaa keskittyä muihin asioihin. Esimerkiksi jouluun.
Ystävä kehui, että hänellä on lahjat ostettuna, kortit tehtynä ja moni muukin asia järjestyksessä. Minulla  ei vielä ole edes kortti-ideaa. Skannasin muutamia aikaisempien 

20292.jpg20295.jpg20293.jpg20294.jpg20296.jpg


vuosien kortteja malliksi, millaisia on tullut tehtyä. Ne eivät ole vuosi- tai muutenkaan missään järjestyksessä. Ja kuten yleensä huonoimmat ovat jääneet minulle "muistoksi" tehdyistä korteista. Ensimmäinen, toinen ja viimeinen on lasten kanssa askarreltuja. Eka on itseasiassa ajalta, kun esikoinen oli noin 1½-vuotias. 
On vissiin ryhdyttävä ideoiden metsästykseen kortteja varten  ja muutama joululahjakin pitäsi tehdä ... ja itseasiassa yksi tenttikin on vielä jäljellä, yksi essee kirjoitettavana ... ja se gradu odottaa valmistumistaan.... ja.....