Edit: Korjattu Merin huomaama kijoitusvihe/kirjoitusvirhe.

Posti toi paketin! Jyv-lahja saapui. Kiitos jo tässä vaiheessa. Aukaisenkohan tuo ensimmäisen paketin ja kurkkaan sisään, vai säästänkö koko paketin ihan joululahjojen aukaisu hetkeen saakka?

309512.jpg

Ostin vähän aikaisemmin kangasta, että ompelen itselleni hameen jouluksi, mutta. Sitten tuli se iso mutta. Vanhempi tytär oli sitä mieltä, että hän tarvitsee ihan ehdottomasti uuden juhlahameen, koska se  hame, jota hänelle kaavailin  muka kapenee alaspäin. Tottahan se on. Se on aika suoralinjainen, ja se on kierrätysvaate serkulta, mutta se olisi ollut hyvä hame. Tunnen myös tyttäreni, jos vaate ei ole hänelle mieluinen hän ei laita sitä päälleen. Niinpä lupasin tehdä hänelle koulun loppuun hameen. Kaivelin kankaita kaapista ja hän löysi minun hamekankaani. Se oli kuulemma hänen mieleinen kangas. Minä jäin ilman. Aika on mennyt ommellessa - tytär sai hameen. Kuvasta tuli niin surkea, että sitä en julkaise. Katsotaan saanko jouluna paremman kuvan hameesta.
Yksi huivi joululahjaksi on vielä kesken. Omat huovutetut lapaset kaipaavat viimeistelyä, vaikka ne on kyllä huovutettu. Kuvia sitten joulun jälkeen, ja koska
joulu on jo ovella. Tämä on viimeinen merkintä ennen joulua.  Kuvassa on yksi jouluun tuunattu tuotos. Sain tällä kertaa krassin pohjan valmiina, ja sitä vähän somistin.

309511.jpg


Lämmintä joulumieltä ja antoisaa vuotta 2007!