auringon alla. Flunssa tulossa / on jo - kurkku kipeänä, nenä vuotaa ja väsynyt olo.  En oikein ole saanut viime aikoina käsityörintamalla mitään uutta aikaiseksi. Enkä kyllä muutenkaan. Siksipä laitan yhden vanhemman työn esille tähän.
36568.jpg
Nämä sohvatyynyt on tehty huovuttamalla ja kirjomalla. Siis aikoinaan huovutuskurssilla märkähuovutuksella huovutin nuo valkoiset villapohjat ja niihin nuo siniset ja punaiset pallot. Koska ne oli mielestäni tylsät, ne jäi kaappiin. Kunnes opiskelujen puitteissa innostuin kirjomaan ja silloin syntyi tuo omasta mielestäni ihan kiva idea. Nuo villaiset sohvatyynyt ovat käytössä talvella. Kesäksi vaihdan tyynyihin pellavaiset päälliset, joissa on saman tyyppisiä kukkia konekirjonnalla tehtynä. Keväällä kun otan nuo huovutetut pois käytöstä, tuuletan ne ja vähän neulahuovutuksella paikkailen nuhraantuneita kohtia.

Joskus aiemmin (marraskuussa?) kirjoitin siitä kun tyttäreni , viidesluokkalainen, teki lapasia, ja miten se työ vei paljon aikaa. Valmistuivat ne ennen joulua, olisiko ollut joulukuun ensimmäisellä viikolla, mutta niin kuin silloin kirjoitin melkein koko syksy niitä väkerrettiin. Tälläiset niistä tuli.
27612.jpg
Onhan niissä virheitä, mutta viis siitä - pidettävät lapaset ja ekat tyttären oma tekemät. Ihan peukalokiilalla tehdyt. Äitikin on ylpeä!