Käsityöt eivät ole juurikaan tänä kesänä innostaneet. Sen sijaan olen lukenut jonkin verran ja sitten tietenkin katsonut televisiota. Kuitenkin jotain on vihdoinkin valmiina. Itse asiassa puseron on ollut valmiina jo pitkään, mutta päättely ja viimeistely oli tekemättä varmaankin yli kaksi kuukautta. Taisin tästä viime tai edelliskerralla kertoakin.

1248942265_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Neuloin siis ylösalaisneuleen idealla itselleni puseron. Lankana on jo valikoimista poistunut Jaeger Aqua cotton. Ostin sitä varmaankin viimeiset kerät edelliskeväänä Menitasta. Paitaan meni (minun ei niin tarkalla keittiövaa'alla)mitaten lankaa 450g. Puikot oli 3,5 mm pyöröt. Ihan kiva pusero, mutta vähän minua keljuttaa nuo joustimet – olisi pitänyt tehdä oikeat silmukat kiertäen.  Koristeeksi virkkasin pienen kukkasen.

Tuon lisäksi olen opetellut Cat Bordhin tapaa (kirjassa New Pathways for Sock Knitters) tehdä sukkia, mutta niitä en ole kokeillut Bordhin suosituksen mukaan pikku sukkia. Nyt sitten voisi aloittaa aikuisten sukkakokojen tekemisen. Onhan tuo syksykin tulossa. Joten saa nähdä onko tulossa seuraavana sukkia vai jotain ihan muuta.Silmänisku