Kiri on valmis, mutta vielä pingottamatta kuten kuvasta näkyy. Johtuu siitä että en muistanut ostaa eilenkään huuhteluainetta.

417790.jpg

Eilen käydessäni Prismassa muistin kuitenkin ostaa sieltä tuota Novitan Olivia -merkkistä bambu-polyesterilankaa (kaksi euroa kerä). Ajatuksena on tehdä siitä jonkin sortin toppi - kai.
Lanka on saman väristä kuin Lauralla, ja en ole ihan satavarma värin sopivuudesta itselleni. Langan värivalikoima ainakin täällä meidän Prismassa oli vähän aneeminen - vaaleaa sinistä, vaaleaa keltaista, beigeä, valkoista ja tuota vaaleanpunaista. Sinistä en viitsinyt ostaa koska minullahan on yhä kesken se viime keväänä aloittamani toppi/slipari lähes samanvärisestä sinisestä Samoksesta. Onneksi tuo ufo on jo niin pitkällä, että siihen tarvitsisi kiinnittää vain koristeet. Mietin kyllä eilen, että jos ostaisi Jasminia mustana (niin siellä oli Jasmin -lankaa myös), mutta tuo bambu houkutteli kokeilemaan sitä. Voihan tietenkin tehdä tuosta Oliviasta jotain jommalle kummalle tyttärelleni, jos päädyn siihen, että se ei ole oikea väri minulle.


Atc rintamalla sen verran, että sain aivan harmonisen kauniita sisustusaiheisia kortteja Sarilta. KIITOS.

417793.jpg

Jaana sai minulta eilen kortin vaihtariksi. Saman tyyppisen kuin tämä kuvassa, mutta punaisemman.

417792.jpg

Unohdin tallentaa tuo antamani kortin. Jos joku kiinnostui tuosta kortista hihkaiskoon. Vaihdan kortin mielelläni samaan tai johonkin muuhun aiheeseen.