Teimme pienen retken Jyväskylään. Sisareni on miehensä kanssa varannut omakotitaloa varten tontin, jota piipahdimme katsomassa ihan päivän retkellä tiistaina. Itseasiassa tontti on Muuramessa. Tontti on mielestäni kivalla paikalla rinteessä ja vaatii siten useampi tasoisen talon. Itse kyllä pidän enemmän yksi kerroksisita taloista. Tontilta on jopa näkymä Päijänteelle.
Tunnetusti automatkat kannattaa käyttää hyödyksi. Matkalla Jyväskylään ja takaisin  tein yhden kokeilun, kun tykästyin tähän huiviin. En ole koskaan ennen neulonut engalnninkielisestä ohjeesta. Täytyy sanoa, että yllättävän hyvin sain selvää ohjeesta.

6307.jpg
Täysin en ole tyytyväinen omaan neulontajälkeeni, mutta eipä se tässä kokeilussa nyt hirveästi haittaa. Nimittäin nuo vinorivien kohdistumiset toisiinsa eivät ole siistit ja onhan siellä yksi rivi aivan väärinkin neulottu. Tuo tilkku on tehty seitsämästä veljeksestä. Täytyisi olla vähän paksumpi lanka, sillä ohjeen mukaan työtä neulotaa 7mm puikoilla. Käsivisköhän Isoveli tai Aino tähän työhön?
Lisäksi neuloin autossa yhden Legs-pupun (jota en ole vielä huovuttanut), joten automatkailu kannattaa.

En ole tainnut esitellä Santorinista tehtyä ponchoa vielä, vaikka se on jo ollut käytössä jonkin aikaa. Kesken tekoisenahan siitä on aiemmin ollut blogissani. No, tässä siitä kuva.
6308.jpg
Se on siis tehty yhdestä suorasta kaitaleesta. Miestäni tämä väri Santorinissa on herkullinen.