Siitä on aika pitkä aika kun viimeksi kirjoittelin tänne - ennen juhannusta. Enpä ole tainnut ennen yli kuukauden taukoa pitää. Pientä kiirusta on pitänyt (se kesäloma - pientä pihan laittoa, siskon pihatalkoisiin osallistumista kolmena päivänä, siivousta vanhempien varastossa, vähän marjastusta, synttärijuhlia yms, yms) ja toisaalta on tuntunut, että ei ole mitään kirjoitettavaakaan.
Neule on edistynyt perin hitaasti. Askartelurintamalla olen tehnyt muutaman decon, mutta en halunnut nyt kesäkaudeksi edes ottaa niitäkään kovin montaa tehtäväksi.

Tässä on Ellaeliisan äitideco.

816497.jpg

Sitten Hiekkaoliivin prinsessadeco.

816490.jpg

Ja Täti Vihreän Tuulenpesän Tuijan suosikkiartisteja, lempibändejä deco.
816495.jpg

Nuorempi tyttäreni on myös vähän kateellisena katsellut tekemiäni decoja, mutta ennen kaikkea hän halusi oman decon itselleen. Niinpä hän on tehnyt oman decon  aiheesta eläin. Hänen deconsa voi ilmoittautua Minskin maailma blogissa. Minä olen taustalla tyttäreni tukena ja apuna. Mukaan mahtuu 8 henkilöä, ja eikun ilmoittautumaan :)

Neuleet on tällä hetkellä tilanteessa puoliksi tehtynä ja kehittelyvaiheessa.

816512.jpg

Oliviasta on tulossa Lacy kerchief scarf ja olen aloittanut huivin kaventamisen. Tuosta kauniin punaisesta alpakasta, joka on muuten arpajaispalkinto, kehittelen kaulaliinaa, mutta se on vasta kehittelyasteella. Testailen erilaisia mallineuleita, mikä miellyttäisi silmää. Tai onko kellään ehdotuksia  Dropsin alpakalle soveltuvasta kaulaliina mallista?