Minuakin, niin kuin esimerkiksi Easua, Pientä niiperrystä -blogista, on viime aikoina ärsyttänyt oman blogin päivittyminen blogilistalla, vaikka en ole ennättänytkään päivittää. Erityisesti vuodatuksen blogit siellä omat suosikit listalla päivittyy vähän väliä ihan omia aikojaan.  Se ei ole kiva juttu!

No, muuta asiaa. Clapotis on ollut valmis jo reilun viikon. En vain ennättänyt viimeistellä sitä ja sohva, jolle olisin voinut sen pingottaa oli "tärkeämmässä" käytössä. Toisin sanoen luin tenttiin, joka sitten kyllä meni ihan penkin alle omasta huolimattomuudesta johtuen. En kyllä vielä ole saanut tulosta siitä, mutta tietäähän sen, jos yksi kysymys on ihan kuin ei koskaan olisi kuullutkaan asiasta. Mutta nyt on Clapotis valmis, ja minä odottelen kesää ;)

56453.jpg

Lankana oli siis Novitan Santorini, jota meni noin 260 grammaa. Huivin pituus on hiukan reilu 170 senttiä ja leveys 45 senttiä.

Hiihtolomalla anoppi osti tytöille mieluisat langat lapasiin ja nyt on ilmi selvästi syntymässä myyrät, vai mitä ;)

56454.jpg

Yritin vanhemmalle tyttärelle ehdotella, että jos joka toinen rivi olisi tuota Funny lankaa, mutta ei kelvannut. Rannekeen sentään sain neuloa Nalle langalla.
Nuorempi valitsi väriksi pinkin punaisen, mutta lanka on sama. Kunhan nyt saisin neulottua jotakuinkin nopsaa tahtia vielä kun lapasia tarvitsee (keväisestä ajankohdasta huolimatta talvi kyllä tuntuu jatkuvan), niin pääsisi muihin töihin.
Itselle on ihanuus odottomassa kunhan saan nuo lapaset alta pois - Dropsin Alpacaa, josta olis tarkoitus joku keepin tyyppinen neuloa.