Edit 20.11:
Vuodatus tökkii. Se on kurjaa, mutta yritetään kestää. Tuomas kirjoittaa, että joutui 2 viikkoa liian aikaisin ottamaan uuden julkaisumoottorin käyttön ja ongelmat johtuvat siitä.Jotenkin väsynyt pläh -olo vain jatkuu ja jatkuu. Siksi työt eivät valmistu mitenkään nopeasti. Sain kuitenkin vihdoin tyttären boleron käyttökuntoon, joten se projekti on ohi. Hihat olivat jo mallissa pitkät ja tässä työssä ne ovat mielestäni liian pitkät, mutta tytär on tyytyväinen, ja se lienee pääasia.

263513.jpg

Bolero on siis Novitan Kevät 2006 ekstrasta pieni solmittava bolero, jota jouduin pienentämään tyttären koolle sopivaksi. Nalle lankaa meni noin 250 grammaa,  ja minä käytin 3 puikkoja.

Mitähän nyt aloittaisi? Mahdollisuuksia olisi monia. Se purettu huivi Rustikasta. Huivi, kenties Kiri, Taikasormet -messuilta ostetusta  Angorinan villa-angorasta. Tumput Pirtin kehräämön hahtuvasta. Vai kenties jokin möbiussovellutus Dropisin alpakasta. Vai teenkö sittenkin jonkin myssyn itselleni. Sekin olisi ihan varteen otettava vaihtoehto. Tai aloittaisinko sittenkin jonkin ristipistotyön. No voi olla, etten tänään aloita mitään. Tänään on vesijuoksujumppailta.
Pieni vihjaus lopuksi. Jouluyllätysvaihtoon tuleva juttu on melkein valmis. Siihen olen tyytyväinen.