Käykö teille muille koskaan näin? Teet ostoslistan ja laitat miehen kauppaan. Itse hääräät kotona, koska anoppi ja appi on tulossa käymään opettamaan lapsenlapsille karjalanpiirakoiden valmistusta. No, ostoslistassa lukee mm. ihan oikein broilerin fileitä, hunajamarinoituja, kokonaisia, mutta sieltä unohtuu voi. Voitahan olisi tarvittu karjalanpiirakoiden voiteluun anopin mukaan. Hän vähän motkotti, kun oikeaa voita ei ollut, mutta piirakat maistuvat ihan hyville myös leivontaflooralla voideltuna.
Annas olla kun olisi aika ruveta tekemään ateriaa, niin niitä broilerin fileitä ei löydy. Hunajamarinoituja fileesuikaleita kyllä. Siinä ei auta ruveta siunailemaan miestä, vaan kiltisti ruveta soveltamaan menyytä.
Ei tämä ole ensimmäinen kerta epäonnisten ostosten joukossa - joskus saanut kalkkunaa broilerin sijaan, marinoimattomien sijaan marinoituja fileepaloja, hunajamarinoitujen sijaan olen saanut niitä tulisia marinointeja, joita lapset eivät voi sietää. Mikä tuossa broilerin ostamisessa voi olla noin ylivoimaisen vaikeaa?

Sitten muuhun eli ATC -korttien maailmaan. Teimme vaihdon Ritvan kanssa. Ritvalla ei ole omaa blogia, joten julkaisen tässä luvan perästä myös hänen hienot korttinsa. Aiheina meillä oli eläin, vintage, kukka ja enkeli ja lisäksi vaihdoimme kaksi vapaalla aiheella.

487724.jpg


Tällaiset puolestaan minä lähetin Ritvalle:

487726.jpg

Decojakin on pari tullut taas minun vuoroon. AnniTannin elämää blogin Tanjan Keijudeco on minulla työn alla ja sain viikonloppuna myös Mrs vsop:n Euroviisudecon.
Viimeksi valitin, että minulla ei ollut ideaa Pirkkiksen kukkadecoon, mutta onneksi se idea sieltä pullahti esiin.  Tällaisen siitä tein - kukkien kieltä:

487730.jpg

Valmis deco on kokonaisuudessaan nähtävissä  Pirkkiksen blogissa.