Aloittelin uusia neuleita. Ensin aloitin Liisan lilja – huivin viime viikon loppupuolella. Teen sitä Novitan luonnonvaaleasta Florikasta, jota oli sopivasti kotona. Lilja on erittäin kaunis malliltaan, mutta vaatii huomiota neuloessa. En ole vielä oppinut koko mallikertaa neulomaan ilman ohjetta. Etenkin yksi rivi tuottaa jatkuvia ongelmia ja sen kanssa saan olla tarkkana. Olen muutamaan kertaan joutunut purkamaan huivia virheiden takia ja olen minä pudottanut silmukoitakin kuten KirsiÄrkin. Jotenkin lohduttaa kun jollakulla muullakin välillä takkuaa. Joten tämän huvin tekemisen aikana ei voi kuin osittain tehdä jotain muuta kuin neuloa – tai ainakaan minä en voi. Kuvassa huivi on melkoinen ryppykasa, mutta luotan siihen, että viimeistely auttaa ja siitä  tulee vielä kaunis huivi.  Ja jos ei tule,  niin ei voi ainakaan mallia syyttää. Silloin vika on tässä neulojassa.

93568.jpg

Se toinen neuleen aloitus. Tyttäreni aloitti ratsastuskurssin maanantaina. Tulipa siellä tallilla odotellessa mieleen, että täällähän voisi neuloa. Lilja ei kuitenkaan ole sellainen neule, jota siellä voisin neuloa ja samalla tsiikailla tyttären perään. Niinpä aloitin eilen Suvi langasta Shapely Tank Top’in.  Merille terveisiä ja kiitos ohjevinkistä!
Tätä toppia voi neuloa silleen aivottomasti, ainakin melkein. Kuinkahan pitkällä mahdan olla kun kurssi ensi viikolla loppuu? Tosin en ensi viikolla ole joka kerta kuskina tallille.