Minun Misty Grardenista ei tullut yhtään utuista. Pikemminkin se on väriltään hehkuva. Väri tuo mieleeni puolukat mättäällä (kuvan väri on hiukan liian pinkki). Malli on kiva neuloa, mutta kun sitä tekee pääasiassa illalla väsyneenä, niin olen purkanutkin sitä useamman kerran.
33520.jpg
Huivi on siis Allenin scarfSTYLE kirjasta Misty garden. Lankana on Asa Gjestal Spinnerin Baby Ull 100% merinovilla. Lankaa meni noin kaksi ja puoli kerää. Pituuta huivilla on 1,5 m. ja leveys on 18 cm. Lisäsin yhden mallikerran ohjeeseen, muuten siitä olisi tullut kapea.

Olen vähän aloitellut taas koukkuamista. Tulossa on sohvatyynyn päällinen tai kaksi syksyllä Taikasormet messuilta ostamastani samettilangasta.
Koukkauminen aloitetaan virkkamalla ketjusilmukoita. Ketjusilmukka rivistä poimitaan koukulle lankalenkit edeten oikealta vasemalle (ja samaan tapaan tehdään myös tulevilla kerroksilla kuten kuvassa). Nyt koukulla on sama määrä silmukoita kuin alussa virkatessa. Sillä mistä kohden poimii langan työn lävitse voi vaikuttaa työn ulkonäköön. Minä koukkuan edellisen kerroksen kahden silmukan välistä langan lenkiksi koukulle.
33518.jpg
Nyt jatketaan takasin päin siis vasemmalta oikealle. Lanka otetaan koukulle ja vedetään lanka kahden  lankalenkin lävitse. Tässä langan vetämisessä on myös eri vaihtoehtoja, jotka vaikuttavat työn ulkonäköön.
33519.jpg
Minä teen ottamalla langan koukulle ja vetämällä sen kahden silmukan läpi kuten perusohjeessa. 
Anne Salovaaran kirjassa Koukkuaminen on hyvät ohjeet kyseisestä tekniikasta. Suosittelen.

Olen ollut kahtena viime viikonloppuna "lietsussa" - toisin sanoen on ollut menoja. Edellisenä oltiin perhepiirissä viettämässä anopin syntymäpäiviä Imatran kylpylässä. Oli muuten veikeää uida 24 asteen pakkasessa siellä ulkoaltaassa.
Viime viikonloppuna olin katsomassa Kuopiossa opperaa. La Traviata oli erittäin nautittava elämys. Mari Palo - ah, mikä ääni! Lisäksi kävimme lasten kanssa katsomassa Narnian tarinat: Velhon ja leijonan -elokuvan. Lapset tykkäsi ja niin tykkäsin minäkin. Yllättävän hyvin elokuva seurasi kirjan juonta. Monestihan kirja ja elokuva ovat aivan erilaisia. esimerkkinä mainitsen vaikkapa tämän uusimman Harry Potter elokuvan, joka mielestäni joistain kohden poikkeaa jopa vähän häiritsevästi kirjasta.
Nyt on kuitenkin siirryttävä muihin juttuihin ja pian. Luennolle on mentävä. Vaikka ei kyllä huvittaisi...