Vaikka joku niin väittikin, että minulla olisi ollut isot ostokset Taikasormet kädentaitomessuilta, ei se pidä paikkaansa. Minähän ostin vain ihan vähän Angorinan ihanaa villa-angoralankaa, muutamat addit, vähän tuollaista metalliompelulankaa ja sulavaa materiaalia, jolle aioin ommella tuota metallilankaa. Näytän sitten täällä kunhan olen saanut jotain tehtyä. En kyllä takaa, että se tapahtuisi kovin nopeasti.
Niin lisäksi ostin vielä tuon pitsinnypläyskirjan, vaikka sitäkään en ole vielä ennättänyt opetella. Siinä oli vain niin kivoja erilaisia nyplättyjä pitsimuotoja, kuten auto.

245342.jpg

Se täytyy kyllä todeta, että luultavasti minun olisi pitänyt pysyä lauantaina kotona ja keskittyä parantumiseen tästä kaameasta flunssasta. Alkuviikko oli nimittäin aivan  valtavan hirveä. Pysyin pystyssä vain tuhdin lääkityksen voimin. Sairastamaan en voinut jäädä, pitihän ne kaksi viimeistä sijaisuuspäivää viedä loppuun vaikka mikä olisi.

Vanhemmalle tyttärelle tulevan boleron olen nyt saanut neulottua, mutta kasaaminen ja reunuksen neulominen on vielä edessä, mutta yritän saada sen valmiiksi nyt viikonlopun aikana.
Ja yksi työ meni purkuun. Siitä Rustikasta neulomani huivi oli ihan hirveä. Tai siis lähinnä minun toteutukseni siitä. Muotona se on mielestäni hyvä ja aion vielä tehdä sen. Se saa nyt kuitenkin hiukan aikaa levätä ja teen jotain muuta välillä ja palaan asiaan myöhemmin.